Nume:
Radiologie Generala si Dentara Braila - Clinica Radiologica BRISTOL MED

Radiologie Generala si Dentara Braila - Clinica Radiologica BRISTOL MED
Radiologie

Radiografia este indicată în diagnosticul unor afecțiuni traumatice, inflamatorii, infecțioase, tumorale, endocrine etc. IRM-ul este util în diagnosticul patologiei degenerative, inflamatorii, tumorale și posttraumatice: a coloanei vertebrale (de ex. hernii de disc), a celei musculoscheletale (artrită, rupturi, ligamentare sau de menisc etc.), a sistemului nervos central (de ex. accidente vasculare, tumori etc.); a patologiei glandei mamare. Tomografia Computerizată (CT) este o metodă de diagnosticare neinvaziva care combină razele X cu tehnologia computerizată avansată pentru a reda imagini clare și detaliate ale structurilor interne și organelor corpului. Este folosită pentru a investiga diferite părți ale corpului: abdomen, cap, membre, oase, plămâni, inimă, ficat, pancreas, rinichi, glande suprarenale, vasele de sânge. Ecografia este una dintre cele mai folosite unelte moderne de diagnostic. Cu ajutorul unei sonde pot fi studiate cât mai bine structurile anatomice, iar în funcție de tehnologia și de aplicațiile folosite, ecografia poate fi de mai multe tipuri: 2D, 3D, 4D.

Detalii

Scopul principal al centrului nostru este de a oferi servicii de radiologie  generala si stomatologica  de calitate superioara in Braila  asigurate de un colectiv de profesionisti cu multa experienta in domeniu, avand in dotare aparatura, tehnologie si material la nivelul exigentelor mileniului III.

Sistemul radiologic cu masa Bucky si stand vertical pentru radiologia digitala, ofera un mod de lucru eficient pentru utilizator si o atmosfera confortabila pentru pacient. Acesta  poate sustine   tehnici radiologice utilizate in Ortopedie, Chirurgie si Urologie, imaginile  obtinute sunt de rezolutie inalta, dozele de radiatie folosite  sunt reduse  datorita tehnicii digitale.

NOU STANDARD DE IMAGINI PANORAMICE. - PaX-i oferă imaginea panoramică cea mai precisă și de înaltă calitate prin combinarea procesării imaginilor și a experienței acumulate în imagistica dentară de la VATECH. Acest lucru va îmbunătăți precizia diagnosticului. Detaliile avansate, în special în partea anterioară și rădăcinile, pot fi ușor vizualizate cu PaX-i. Aceste imagini de înaltă calitate sunt noul standard al imaginilor panoramic.

Servicii

RADIOGRAFIE GENERALA
RADIOGRAFIE PULMONARA
STANDARD
TORACE OSOS
HEMITORACE STANG
HEMITORACE DREPT
STERN
RADIOGRAFIE BAZIN
STANDARD
SPATII SACROILIACE
COXOFEMURALE
RADIOGRAFIE CRANIU
P/A + PROFIL
SAF
PIRAMIDA NAZALA
SA TURCEASCA
RADIOGRAFIE MEMBRU SUPERIOR
CLAVICULA
SCAPULO-HUMERALA
HUMERUS
ANTEBRAT/ COT
RADIOCARPIANA
MANA
RADIOGRAFIE COLOANA
CERVICALA
TORACALA
LOMBO-SACRATA
RADIOGRAFIE MEMBRU INFERIOR
FEMUR
GENUNCHI
GAMBA
GLEZNA/ PICIOR

RADIOLOGIE DENTARA DIGITALA

ORTOPANTOMOGRAMA

RADIOGRAFII RETROALVEOLARE

MEMORARE RADIOGRAFII PE CD

© 2015 Copyright by radiologie-romania.ro