Nume:
Laborator de Radiologie - Promed

Laborator de Radiologie - Promed
Radiologie

Radiografia este indicată în diagnosticul unor afecțiuni traumatice, inflamatorii, infecțioase, tumorale, endocrine etc. IRM-ul este util în diagnosticul patologiei degenerative, inflamatorii, tumorale și posttraumatice: a coloanei vertebrale (de ex. hernii de disc), a celei musculoscheletale (artrită, rupturi, ligamentare sau de menisc etc.), a sistemului nervos central (de ex. accidente vasculare, tumori etc.); a patologiei glandei mamare. Tomografia Computerizată (CT) este o metodă de diagnosticare neinvaziva care combină razele X cu tehnologia computerizată avansată pentru a reda imagini clare și detaliate ale structurilor interne și organelor corpului. Este folosită pentru a investiga diferite părți ale corpului: abdomen, cap, membre, oase, plămâni, inimă, ficat, pancreas, rinichi, glande suprarenale, vasele de sânge. Ecografia este una dintre cele mai folosite unelte moderne de diagnostic. Cu ajutorul unei sonde pot fi studiate cât mai bine structurile anatomice, iar în funcție de tehnologia și de aplicațiile folosite, ecografia poate fi de mai multe tipuri: 2D, 3D, 4D.

Detalii

Cabinetul Promed este dotat cu aparatură pentru radiologie diagnostică generală şi panoramică dentară, iar valoarea investiţiei se ridică la 400.000 de lei.
„Având în vedere nevoia extraordinară pe care cele 18 cabinete medicale, de medici de familie, de medici specialişti le avea în a utiliza un asemenea serviciu, ne-am hotărât să investim şi a rezultat acest lucru. Noi am vrut şi am şi reuşit să ne încadrăm în standardele europene impuse de Casa Naţională. (…) Sper ca deschiderea radiologiei să unească şi mai mult forţele medicale. Este foarte important să lucrăm împreună, să ne dezvoltăm împreună“, a declarat dr. Paraschiva Chirilă, reprezentantul cabinetului.
Ea a precizat că urmează să fie încheiat un contract cu Casa de Asigurări de Sănătate Călăraşi, pacienţii putând beneficia de cofinanţare din partea 

Servicii

Radiografie pulmonara;

Radiografie craniu;

Radiografie mandibulă;

Sinusuri anterioare ale feței;

Radiografie piramidă nazală;

Radiografie șa turca;

Radiografie grilaj costal;

Radiografie de stern;

Radiografie coloană cervicală;

Radiografie coloană toracală;

Radiografie coloană lombară;

Radiografie șold bilateral;

Radiografie umăr;

Radiografie claviculă;

Radiografie brat;

Radiografie cot;

Radiografie antebraț;

Radiografie pumn;

Radiografie tunel carpian;

Radiografie mână;

Radiografie scafoid;

Radiografie coapsă;

Radiografie genunchi;

Radiografie gambă

Radiografie gleznă;

Radiografie antepicior;

Radiografie calcaneu;

Radiografie abdomen nativ;

Radiografie renală simplă.

© 2015 Copyright by radiologie-romania.ro