Nume:
Radiologie Dentara Targu Jiu

Radiologie Dentara Targu Jiu
Radiologie

Radiografia este indicată în diagnosticul unor afecțiuni traumatice, inflamatorii, infecțioase, tumorale, endocrine etc. IRM-ul este util în diagnosticul patologiei degenerative, inflamatorii, tumorale și posttraumatice: a coloanei vertebrale (de ex. hernii de disc), a celei musculoscheletale (artrită, rupturi, ligamentare sau de menisc etc.), a sistemului nervos central (de ex. accidente vasculare, tumori etc.); a patologiei glandei mamare. Tomografia Computerizată (CT) este o metodă de diagnosticare neinvaziva care combină razele X cu tehnologia computerizată avansată pentru a reda imagini clare și detaliate ale structurilor interne și organelor corpului. Este folosită pentru a investiga diferite părți ale corpului: abdomen, cap, membre, oase, plămâni, inimă, ficat, pancreas, rinichi, glande suprarenale, vasele de sânge. Ecografia este una dintre cele mai folosite unelte moderne de diagnostic. Cu ajutorul unei sonde pot fi studiate cât mai bine structurile anatomice, iar în funcție de tehnologia și de aplicațiile folosite, ecografia poate fi de mai multe tipuri: 2D, 3D, 4D.

Detalii

Radiologie Dentara Targu Jiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Radiologie Dentara Targu Jiu: Radiologie Dentara Targu Jiu.

FotoDent este un Laborator de Radiologie Dentara Digitala modern, dotat cu radiologie intraorala si radiologie panoramica. Scopul principal este de a oferi servicii de calitate superioara la preturi accesibile. Prin aparatura moderna se optimizeaza cantitatea si calitatea radiatiilor emise, reducandu-se doza pentru fiecare pacient, iradierea fiind minima.

Servicii

Determinarea structurii osoase si orientarea dintilor;
Plasarea corecta a implanturilor dentare;
Diagnosticarea problemelor de articulatii temporo-mandibulare (ATM);
Analiza cefalometrica;
Chirurgia reconstructiva;
Planificarea chirurgiei pentru dintii afectati de traume;
Evaluarea maxilarului, sinusurilor, canalele nervoase si a cavitatii nazale;
Detectarea, masurarea si tratarea tumorilor la nivelul fetei.

© 2015 Copyright by radiologie-romania.ro