Nume:
Bucovina Medical - Imagistică Medicală - Rezonanță magnetică nucleară (RMN)
Telefon:
0330 803 802
Adresa:
Suceava, str. Zamcei nr.21 bis

Bucovina Medical - Imagistică Medicală - Rezonanță magnetică nucleară (RMN)
Radiologie

Radiografia este indicată în diagnosticul unor afecțiuni traumatice, inflamatorii, infecțioase, tumorale, endocrine etc. IRM-ul este util în diagnosticul patologiei degenerative, inflamatorii, tumorale și posttraumatice: a coloanei vertebrale (de ex. hernii de disc), a celei musculoscheletale (artrită, rupturi, ligamentare sau de menisc etc.), a sistemului nervos central (de ex. accidente vasculare, tumori etc.); a patologiei glandei mamare. Tomografia Computerizată (CT) este o metodă de diagnosticare neinvaziva care combină razele X cu tehnologia computerizată avansată pentru a reda imagini clare și detaliate ale structurilor interne și organelor corpului. Este folosită pentru a investiga diferite părți ale corpului: abdomen, cap, membre, oase, plămâni, inimă, ficat, pancreas, rinichi, glande suprarenale, vasele de sânge. Ecografia este una dintre cele mai folosite unelte moderne de diagnostic. Cu ajutorul unei sonde pot fi studiate cât mai bine structurile anatomice, iar în funcție de tehnologia și de aplicațiile folosite, ecografia poate fi de mai multe tipuri: 2D, 3D, 4D.

Detalii

RMN GE SIGNA HDe 1,5 T, 8 Canale

Cel mai compact sistem GE, oferind un set complet de aplicaţii imagistice
Calitate excepţională a imaginii şi eficienţă energetică, totul intr-un pachet prietenos pentru pacienţi, cu un design revoluționar
Apertura de 60 cm creează spaţiu suficient pentru toate categoriile de pacienţi
Zgomotul perceput de pacient este mult redus comparativ cu alte sisteme IRM
Viteza mare de scanare reduce timpul examinării
Cel mai performant sistem IRM din Suceava graţie celor 8 canale de recepţie a semnalului, oferă posibilitatea utilizării unor aplicaţii moderne ca tractografia, angiografia RM, perfuzia multiorgan.
Există două console de diagnostic, ceea ce optimizează fluxul pacienţilor şi rapiditatea rezultatelor .
Foloseşte programe speciale pentru pacienţi necooperanţi.
Foloseşte programe speciale pentru sân, articulaţii, căi biliare, ficat.

Computer Tomograf GE BRIGHTSPEED 16 slice

Deține tehnologii inteligente incluse
Bright Speed 16 oferă imagini de înaltă calitate, o gama largă de aplicaţii şi permite efectuarea de noi aplicaţii clinice.
Este cel mai bun aparat din Suceava având 16 rânduri de detectori, oferind posibilităţi diagnostice noi (angiografie)
Confort crescut pentru pacient
Perfuzia pe cap permite un diagnostic rapid încă din prima oră în cazul accidentului vascular cerebral, cu importante consecinţe asupra tratamentului

Servicii

© 2015 Copyright by radiologie-romania.ro