Radiologia este specialitatea medicală care folosește imagistica medicală pentru a diagnostica și trata bolile din corpul uman și al animalelor. O varietate de tehnici imagistice, cum ar fi radiografia, ecografia, tomografia computerizată (CT), medicina nucleara inclusiv tomografia cu emisie de pozitroni (PET) si imagistica prin rezonanță magnetică (MRI) sunt folosite pentru a diagnostica sau trata boli. Radiologia intervențională este performanța procedurilor medicale de obicei minim invazive, cu îndrumarea tehnologiilor imagistice, cum ar fi cele menționate mai sus.

Radiografiile dentare sunt importante pentru zâmbetul tǎu

Radiografiile dentare sunt importante pentru zâmbetul tǎu

Zâmbetul contează şi îţi influențează viaţa pe căi poate chiar neaflate încă de tine. Cei mai mulţi dintre noi nu simţim cum faptul că nu putem zâmbi ne schimbă, încet, încet.
Iar radiografiile dentare efectuate la timpul potrivit, ţi-l pot păstra intact de-a lungul anilor. Prin faptul că ajută medicul tău stomatolog să prevină deteriorarea dinţilor tăi.

Uneori este suficient un imbold pentru a-ţi da seama cum era când zâmbeai cu adevărat lumii şi vieţii. O poză din trecut, în care tu râzi larg, fericit. O propunere a stomatologului tău de restaurare a zâmbetului tău. O prietenă care zâmbeşte atât de frumos, încât totul pare mai frumos în jurul ei.

Şi pentru că orice lucru mărunt pe care îl facem creează o vibraţie în Univers, pozitivă sau negativă, pe care o vom resimţi şi noi, încearcă să zâmbeşti mereu! Iar lumea îţi va zâmbi înapoi. Unident Center şi-a propus nu numai vindecarea afecţiunilor orale ale pacienţilor săi, ci şi educarea acestora, pentru ca afecţiunile să fie prevenite cu grijă, înainte să te afecteze puternic.

Radiografii dentare pentru dinţi frumoşi, sănătoşi
Zâmbetul tău este influenţat în primul rând de sănătatea şi aspectul dinţilor tăi. Ştii cum se spune: Zâmbeşte sănătos! Adica larg, fără restricţii. Dar este cam greu să zâmbeşti fericit când ştii că ai dinţi lipsă, ori dinţi cariaţi. Prevenirea afecţiunilor dentare este cheia unui zâmbet frumos.  Iar radiografiile dentare sunt elemente cheie al profilaxiei dentare.  De ce să nu prevenim, în loc să reparăm? Radiografiile dentare văd acolo unde medicul nu poate vedea, pentru a pentru a facilita descoperirea afecțiunilor dentare în stadiu incipient, dar și diagnosticul corect al afecțiunilor dentare.

© 2019 Copyright by radiologie-romania.ro